Διεθνείς διακρίσεις για τον όμιλο Sani/Ikos

Διεθνείς διακρίσεις για τον όμιλο Sani/Ikos

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Ως κορυφαία θέρετρα του κόσμου αναδείχθηκαν και φέτος το Sani Resort και τα Ikos Resorts, κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις σε συνολικά 15 κατηγορίες των Travelers’ Choice™ Awards 2020 , της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον χώρο του παγκόσμιου τουρισμού, σε μία χρονιά τόσο απαιτητική όχι μόνο για τον ελληνικό, αλλά και για τον διεθνή τουρισμό.

Συγκεκριμένα, το Ikos Dassia αναγνωρίζεται ως το καλύτερο All-Inclusive ξενοδοχείο παγκοσμίως (All-Inclusive Resort in the World #1), ενώ το Ikos Olivia έρχεται αμέσως μετά καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία.

Επιπλέον, τα Porto Sani, Sani Dunes, Sani Beach, Sani Asterias και Ikos Oceania βρίσκονται μεταξύ των 25 καλύτερων ξενοδοχείων για στην Ελλάδα (Top 25 Luxury Hotels, Greece καταλαμβάνοντας την πρώτη δεκάδα).

Μάλιστα, το Porto Sani βρίσκεται δεύτερο και έκτο ανάμεσα στις δέκα καλύτερες επιλογές για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Βασισμένα αποκλειστικά στις εντυπώσεις και την κριτική εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα TripAdvisor’s Travelers’ Choice™ Awards, τα οποία απονέμονται φέτος για 18η φορά, αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικού προορισμού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Εύας Οικονομάκη στο Real.gr

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More