Προσφορές στη Μύκονο για τους αναγνώστες του travelestate.gr

Προσφορές στη Μύκονο για τους αναγνώστες του travelestate.gr

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Βασικό συστατικό των επιτυχημένων διακοπών είναι η διαμονή. Το κατάλυμα που επιλέγει κάθε ταξιδιώτης αποτελεί τη βάση για τις «περιπέτειες» που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες της φετινής χρονιάς προσδίδουν μία επιπλέον σημασία στην ποιότητα των καταλυμάτων, καθώς η ασφάλεια και η καλή υγιεινή είναι πλέον καθοριστικές για ένα όμορφο καλοκαίρι.

Το travelestate.gr παρουσιάζει οκτώ βίλες στη Μύκονο με μειωμένες τιμές για τους αναγνώστες του. Από τον Αγιο Ιωάννη μέχρι την Ψαρρού και το Καλό Λιβάδι μπορείτε να κλείσετε τώρα μία από τις παρακάτω βίλες.

Η μαγευτική Villa Agios Ioannis διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι εννέα άτομα. Για όλο τον Σεπτέμβριο η τιμή από 680€ στα 500€ την ημέρα.

Villa Agios Ioannis

Στον Αγιο Ιωάννη βρίσκεται η Villa Saint John. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει εννέα άτομα. Από 17 μέχρι 21 Αυγούστου η τιμή από 970€ στα 770€ την ημέρα και για όλο τον Σεπτέμβριο 770€ την ημέρα.

Villa Saint John

Η Kalafati Four Bedroom Villa διαθέτει τέσσερα υπνοδωματία και μπορεί να φιλοξενήσει οκτώ άτομα. Για όλο τον Σεπτέμβριο, από 630€ στα 500€ την ημέρα.

Kalafati Four Bedroom Villa

H Kalafati Five Bedroom Villa είναι πλήρως επιπλωμένη, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δώδεκα άτομα. Από τις 20 μέχρι τις 31 Αυγούστου, από 800€ στα 580€ την ημέρα και 580€ την ημέρα για όλο τον Σεπτέμβριο.

Kalafati Five Bedroom Villa

Μόλις τέσσερα χιλιόμετρα από τη Χώρα, η Villa Kanalia έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει δέκα επισκέπτες. Για όλο τον Σεπτέμβριο, από 1060€ στα 910€ την ημέρα.

Villa Kanalia

Η εντυπωσιακή Villa Sette στην Αλεόμανδρα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι δέκα άτομα. Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, από 1300€ στα 1150€ την ημέρα.

Villa Sette

Σε κοντινή απόσταση από τα Nammos και Scorpios, η Villa Psarou διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει δέκα άτομα. Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, από 1500€ στα 910€ την ημέρα.

Villa Psarou

Σε μία ονειρική τοποθεσία στο Καλό Λιβάδι, η Villa Valley διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα. Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, από 500€ στα 440€ την ημέρα.

Villa Valley

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο booking@travelestate.gr ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας κάθε καταλύματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη βίλα που σας ενδιαφέρει

booking@travelestate.gr

Αποδείξτε ότι είστε άνθρωπος επιλέγοντας Αστέρι.

Share it:
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More