Από τη Βενετία ως την Αθήνα ακολουθώντας τη διαδρομή του Μάρκο Πόλο

Από τη Βενετία ως την Αθήνα ακολουθώντας τη διαδρομή του Μάρκο Πόλο

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Το «Marco Polo Bike Tour» της Ride & Seek, είναι μια πρωτότυπη επιλογή, για όσους επιθυμούν μία ταξιδιωτική περιπέτεια, μακριά από τα συνηθισμένα.

Η συγκεκριμένη εταιρία, που διοργανώνει ποδηλατικές διαδρομές, εμπνευσμένες από τα βήματα σημαντικών ιστορικών προσωπικοτήτων, σχεδιάζει το – έως τώρα – μεγαλύτερο της ταξίδι.

«Οι επικές μας περιπέτειες, δημιουργήθηκαν στο σύνολο τους, έχοντας στη βάση τους την εξερεύνηση. Αυτή η διαδρομή, το εκπληρώνει αυτό στο έπακρο», δήλωσε στο Travel + Leisure, ο ιδρυτής της Ride & Seek, Dylan Reynolds.

«Ο Μάρκο Πόλο είναι ένας από τους σπουδαιότερους ταξιδιώτες της ιστορίας, και με πολλούς τρόπους, ενσωματώνει το «πνεύμα» των περιηγήσεων που διεξάγουμε», προσθέτει.

Ποδήλατο περιπέτεια
Οι περιπέτειες της Ride & Seek, έχουν στη βάση τους την περιπέτεια ©Shutterstock

Η νέα της ταξιδιωτική περιπέτεια, αποτελεί ένα άκρως φιλόδοξο σχέδιο, που θα οδηγήσει τους επισκέπτες από τη Βενετία στο Πεκίνο, σε 7 ξεχωριστά στάδια.

Το πρώτο από αυτά, θα πραγματοποιηθεί από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου 2020. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ποδηλάτες θα διανύσουν μία διαδρομή 1.900 χιλιομέτρων από τη Βενετία, στην Αθήνα, σε διάστημα 28 ημερών.

Θα ταξιδέψουν μέσα από πέντε χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου, για να φτάσουν τελικά στη χώρα μας.

Το πρώτο στάδιο αυτής της διοργάνωσης, χωρίζεται σε δύο επιμέρους ταξιδιωτικές διαδρομές, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε όποια από αυτές επιθυμούν.

Η πρώτη διαδρομή, που είναι ευκολότερη σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα μεταφέρει τους ποδηλάτες από τη Βενετία, απέναντι στην Αδριατική Θάλασσα, πριν κατευθυνθούν μέσω της Δαλματικής ακτής στην υπέροχη πόλη του Ντουμπρόβνικ, που θεωρείται γενέτειρα του Μάρκο Πόλο.

Αυτή η πρώτη διαδρομή θα διαρκέσει 12 ημέρες και 11 νύχτες.

Στη δεύτερη διαδρομή, που θεωρείται κάπως δυσκολότερη, οι ποδηλάτες θα αναχωρήσουν από το Ντουμπρόβνικ, για να βρεθούν στο Μαυροβούνιο, προτού κατευθυνθούν προς την «ανεξερεύνητη» Αλβανία. Στη συνέχεια, θα οδηγηθούν στην Κέρκυρα, προτού μεταφερθούν και πάλι στην ενδοχώρα, για να ακολουθήσουν τη διαδρομή προς την Αθήνα.

Ποδήλατα Μοναστηράκι
H Αθήνα θα αποτελέσει «γραμμή τερματισμού» για τους ποδηλάτες ©Shutterstock

Η δεύτερη αυτή διαδρομή θα διαρκέσει 16 ημέρες και 15 νύχτες.

Το ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν οι συμμετέχοντες για το «Marco Polo Bike Tour», κυμαίνεται από 5,260 $ έως 11,248$ ανά άτομο, ανάλογα με τη διάρκεια του ταξιδιού που θα επιλέξουν.

 

 

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More