Πρωτιές για τα ελληνικά ξενοδοχεία στα ετήσια βραβεία του Tripadvisor
Photo Credits: Shutterstock

Πρωτιές για τα ελληνικά ξενοδοχεία στα ετήσια βραβεία του Tripadvisor

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Μία ακόμη διάκριση έλαβαν τα ελληνικά ξενοδοχεία σε διεθνές επίπεδο. Αυτή τη φορά στα ετήσια βραβεία Travellers’ Choice Awards του Trip Advisor. Ξενοδοχεία στην Κέρκυρα και τη Χαλκιδική βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις στις λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης και του κόσμου.

Τα ξενοδοχεία Ikos Dassia στη Δασσιά Κέρκυρας και Sani Dunes στη Σάνη Χαλκιδικής κατάφεραν να μπουν στη λίστα με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, καταλαμβάνοντας τη 18η και 19η θέση αντίστοιχα.

Στη λίστα με τα καλύτερα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία, το Ikis Dassia κέρδισε την τέταρτη θέση, το Sani Dunes την πέμπτη, ενώ τις ελληνικές συμμετοχές στη λίστα συμπλήρωσε το Ikos Olivia στη Γερακίνη Χαλκιδικής (9η θέση).

Οι διακρίσεις των ελληνικών καταλυμάτων, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί.

Στην κατηγορία των μικρών ξενοδοχείων, συμπεριλήφθηκαν δύο καταλύματα στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης. Τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα «Αναστάσης» κατέλαβαν την πέμπτη θέση και το Aenanon Villas την 17η. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή κατηγορία, τα δύο καταλύματα έλαβαν την πρώτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ στη 10η θέση βρέθηκε το The Vasilicos και αυτό στο Ημεροβίγλι.

Πρωτιές σημείωσαν τα ελληνικά ξενοδοχεία στην κατηγορία των all-inclusive θερέτρων σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Συγκεκριμένα, το Ikos Dassia και το Ikos Olivia τιμήθηκαν με την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα και στις δύο λίστες. Ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα γέμισαν την συγκεκριμένη λίστα.

Το Ikos Oceania στη Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής (4η), το Kipriotis Aqualand στην Κω (13η), το Kairaba Sandy Villas στον Αγιο Γεώργιο Κέρκυρας (17η), το Avra Beach Resort Hotel – Bungalows στην Ιαλυσό Ρόδου (22η), το Club Med στο Γρεγολίμανο Ευβοίας (23η) και το Atlantica Holiday Village Rhodes στην Κολύμπια Ρόδου (25η) συμπλήρωσαν τις ελληνικές συμμετοχές.

Δείτε εδώ όλα τα βραβεία Traveller’s Choice Awardsτου Trip Advisor.

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More