«Κατέκτησε» τον Oλυμπο μέσα από το «Highlander Adventure»

«Κατέκτησε» τον Oλυμπο μέσα από το «Highlander Adventure»

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Έρχεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η παγκόσμια πεζοπορική διοργάνωση «Highlander Adventure», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 έως 18 Οκτωβρίου, στην περιοχή «Δίον – Όλυμπος».

Τo «Highlander Mt. Olympus, Greece» αποτελεί μία ολοκληρωμένη εμπειρία πεζοπορίας, μήκους 102 χιλιομέτρων.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν αυτήν την απόσταση μέσα σε πέντε ημέρες.

Το ιστορικό βουνό του Ολύμπου, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για τέτοιου είδους εξορμήσεις. Το ιδανικό – ποικιλόμορφο – έδαφος του, είναι κατάλληλο για όλα τα «επίπεδα» πεζοπορίας.

Οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ξεχωριστό αυτό τρόπο άσκησης, εξερευνώντας παράλληλα τη μαγεία του φυσικού τοπίου και των στοιχείων της Ελληνικής μυθολογίας, που κάνουν την περιοχή να ξεχωρίζει.

«Ελάτε μαζί μας, περπατήστε στα ανεξερεύνητα μονοπάτια στα οποία περιπλανήθηκαν οι 12 θεοί, και μοιραστείτε την αγάπη σας για περιπέτεια και εξερεύνηση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες», αναφέρει μεταξύ άλλων το επίσημο site της διοργάνωσης.

Διοργανώτρια του πρώτου Ελληνικού Highlander Adventure, είναι η εταιρία ΕΥ ΖΗΝ Greece AE. Η τριακονταετής εμπειρία της στην οργάνωση «outdoor» δραστηριοτήτων, αποτελεί «εχέγγυο» για την επιτυχία της διοργάνωσης.

«Στα 30 χρόνια της ΕΥ ΖΗΝ Greece είναι για εμάς συγκινητικό να παρουσιάζουμε μία νέα – και τόσο περιπετειώδη – διοργάνωση, η οποία μας φέρνει πιο κοντά στις ρίζες, τόσο αυτού του τόπου, όσο και της ίδιας της εταιρείας μας», δηλώνει ο κ. Θανάσης Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ ΖΗΝ Greece A.

«Ελπίζουμε τόσο το ελληνικό κοινό, όσο και ο ξένος ταξιδιώτης, να αγκαλιάσει τη διοργάνωση και να βρει ακόμη περισσότερα κίνητρα να ταξιδέψει σε γωνιές της χώρας μας, τις οποίες δε φανταζόταν ότι διαθέτουμε.», προσθέτει.

Το HIGHLANDER Adventure, ξεκίνησε το 2017 στην Κροατία, με σκοπό να αναδείξει την πεζοπορική εμπειρία, ως μία μοναδική επιλογή για τους λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του, δεν είναι αγώνας, αλλά μία γιορτή για όλους τους φίλους της πεζοπορίας.

Βίντεο από την περσινή διοργάνωση «Highlander Adventure», στο βουνό Βέλεμπιτ της Κροατίας.

 

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More