Τα θερινά σινεμά σε Σαντορίνη και Νάξο σε αφιέρωμα του Guardian
Photo Credits: Shutterstock

Τα θερινά σινεμά σε Σαντορίνη και Νάξο σε αφιέρωμα του Guardian

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Τα θερινά σινεμά σε Νάξο και Σαντορίνη, συμπεριλαμβάνονται στις προτάσεις του αφιερώματος του Guradian, σχετικά με τα καλύτερα υπαίθρια θέατρα και σινεμά στην Ευρώπη. 

Οι υπαίθριοι πολιτιστικοί χώροι, έχουν καταστεί ιδιαίτερα δημοφιλείς, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών

Αυτό το καλοκαίρι, οι υπαίθριοι θερινοί κινηματογράφοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, άνοιξαν την Δευτέρα 1 Ιουνίου, δύο εβδομάδες μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, με επιθυμητή πληρότητα γύρω στο 75 τοις εκατό.

Cine Naxos
«Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο ακόμη και μία μέτρια η κακή ταινία φαίνεται ανεκτή» © Cine Naxos Οpen Αir

Cine Naxos, Χώρα Νάξου

Το υπαίθριο σινεμά της Νάξου, προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία, συνδυάζοντας σύγχρονες οπτικοακουστικές τεχνολογίες, με τη μαγεία του φυσικού περιβάλλοντος. 

Διαθέτει ψηφιακή μονάδα προβολής και άριστο Dolby Surround πολυκάναλο ήχο, που σε τοποθετούν στο επίκεντρο της κινηματογραφικής δράσης.  

Βρίσκεται στην έξοδο της χώρας προς αεροδρόμιο, διαθέτει άπλετο χώρο στάθμευσης ενώ είναι προσβάσιμο από ΑμεΑ. 

«Αυτό το μέρος είναι μαγικό. Το επισκεφθήκαμε για πρώτη φορά πριν από 12 χρόνια, όταν ακόμη ονομάζονταν Cine Astra. Τότε ήταν αρκετά πιο απλό, όμως οι επενδύσεις που έγιναν το έχουν κάνει σαφέστατα πιο εξελιγμένο. 

Κατά τη διάρκεια μίας καυτής καλοκαιρινής νύχτας, με ένα παγωμένο μπουκάλι μπίρα και τα τζιτζίκια να προσφέρουν το καλύτερο «Soundtrack», δεν μπορείτe να νιώσετε περισσότερο ήρεμοι. Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο ακόμη και μία μέτρια η κακή ταινία φαίνεται ανεκτή», ανέφερε ο Gary, αναγνώστης της Guardian. 

Το εισητήριο κοστίζει 7,5 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείται το επίσημο site του Cine Naxos.

Cine Kamari
«Αυτό το μέρος δίνει μία αίσθηση των αμφιθεάτρων της αρχαίας Ελλάδας, με μερικές πολυτέλειες του 21ου αιώνα» © Santorinicinema.com

Open Air Cinema, Καμάρι Σαντορίνης 

Στη γραφική πόλη Καμάρι, στο υπέροχο νησί της Σαντορίνης, βρίσκεται ένας υπαίθριος κινηματογράφος που ζωντανεύει τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Με σύγχρονο ήχο και εικόνα, επιλεγμένες ταινίες, ατμόσφαιρα κήπου και σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου, το υπαίθριο σινεμά στο Καμάρι, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο «must» προορισμούς της Σαντορίνης. 

«Αυτό το μέρος δίνει μία αίσθηση των αμφιθεάτρων της αρχαίας Ελλάδας, με μερικές πολυτέλειες του 21ου αιώνα», αναφέρει η Emma Wootton, αναγνώστρια της Guardian. 

Η τιμή του εισητηρίου ανέρχεται στα οκτώ ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείται το επίσημο site του Open Air Cinema.

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More