Το Biketify επιδιώκει να αλλάξει την σχέση σου με το ποδήλατο

Το Biketify επιδιώκει να αλλάξει την σχέση σου με το ποδήλατο

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Η Ελλάδα με τα υπέροχα τοπία της και τους όχι και τόσο καλούς δρόμους μπορεί να ανακαλυφθεί επάνω σε ένα ποδήλατο. Ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς είναι ο ποδηλατικός τουρισμός τον οποίο δύναται να εκμεταλλευτεί για τον κλάδο του τουρισμού.

Το Biketify, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου ΤΟΠΟς (ΤΟυρισμός με ΠΟδήλατο – Τ1ΕΔΚ-04981- Δράση ΕΔΚ). Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας το Biketify πραγματοποιεί μια ημερίδα αφιερωμένη στο ποδήλατο, προωθώντας  τον ποδηλατικό τουρισμό της χώρας μας.

Το Biketify διοργανώνει το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στην όμορφη πόλη της Πρέβεζας, μια ενημερωτική ημερίδα σχετικά με το ποδήλατο και τον Ποδηλατικό Τουρισμό στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Το Biketify έχει ως στόχο την προώθηση του ποδηλάτου και ειδικότερα του Ποδηλατικού Τουρισμού στην Ελλάδα καθώς και τη δημιουργία ενός δικτύου πιστοποιημένων επιχειρήσεων, οι οποίες είναι φιλικές προς το ποδήλατο. Συνοραματιστές του έργου αποτελούν η εταιρεία AΕΘΩΝ Σύμβουλοι Μηχανικοί και η Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Κινητήριος δύναμη της εν λόγω ημερίδας, αποτελεί η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον Ποδηλατικό Τουρισμό, καθώς και η διαπραγμάτευση σε ανοιχτή συζήτηση των εθνικών και τοπικών στρατηγικών βιωσιμότητας.


Διαβάστε επίσης

Οι εξ αποστάσεως εργαζόμενοι συρρέουν σε εξωτικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς

Όλα όσα μάθαμε από τα γεγονότα των φυσικών καταστροφών του 2021

Τα 10 καλύτερα μονοπάτια πεζοπορίας στον κόσμο

Οι 10 τάσεις στους προορισμούς κρουαζιέρας για το καλοκαίρι 

Η Κίνα εγκαινιάζει το πιο γρήγορο τρένο στον κόσμο

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More