CEO του Hilton: η επιστροφή των επαγγελματικών συνεδρίων πλησιάζει
Photo Credits: ©Shutterstock

CEO του Hilton: η επιστροφή των επαγγελματικών συνεδρίων πλησιάζει

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Ο CEO της Hilton, Chris Nassetta, έχοντας  επιρροή στην τελευταία εκστρατεία του Ταξιδιωτικού Συλλόγου των Η.Π.Α., θα μπορούσε να επηρεάσει τα κράτη  να χαλαρώσουν τους περιορισμούς τους στις επαγγελματικές συναντήσεις.

Μολονότι οι αφίξεις τουριστών ενδέχεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ στο Hilton αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλός εκφράζει την ανησυχία του για την έλλειψη επαγγελματικών ταξιδιωτών τόσο έντονα που λανσάρει μια νέα καμπάνια, που ονομάζεται Let’s Meet There, για να διευκολύνει τους περιορισμούς συναντήσεων και εκδηλώσεων στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανικός Ταξιδιωτικός Σύλλογος ξεκίνησε την τελευταία του προωθητική ενέργεια την Τρίτη μετά το Let’s Go There τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, όταν 75 ταξιδιωτικές εταιρείες και εμπορικοί οργανισμοί ενώθηκαν.

Τα επαγγελματικά ταξίδια είχαν αξία 791 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την οικονομία των ΗΠΑ και  προσφέρουν 5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, δήλωσε ο Roger Dow, πρόεδρος του συλλόγου, σε μια διαδικτυακή εκδήλωση. Ωστόσο, προβλέπεται ότι θα επιστρέψει μόνο στο 75% αυτού του επιπέδου έως το 2024, σύμφωνα με τον υπεύθυνο συνεργάτη δεδομένων Tourism Economics.

Το λογότυπο της Hilton
© Shutterstock

«Είναι ένα πολύ μεγάλο έργο και πρέπει να δούμε πως θα το κάνουμε πιο γρήγορα»

«Όσο περισσότερο υπάρχει ένα σύστημα δύο ταχυτήτων, τόσο περισσότερο χρειάζεται  να επωφεληθούν οι μεγάλες πόλεις», είπε κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου Reopening Business-Related Travel την Τρίτη.

Τονίζοντας τον αριθμό ρεκόρ των ταξιδιωτών του αεροδρομίου κατά την περίοδο των εορτών της Ημέρας Μνήμης, ο CEO της Hilton τόνισε ότι η εγχώρια αγορά αναψυχής είχε επιστρέψει.

«Θα περίμενα από την πλευρά του τουρισμού αναψυχής  ότι θα έχουμε το καλύτερο καλοκαίρι που είχαμε ποτέ στην ιστορία της επιχείρησης», είπε.

«Ως εκ τούτου, τα επαγγελματικά ταξίδια υστερούν σημαντικά λόγω περιορισμών και έλλειψης καθοδήγησης, τόσο σε ομοσπονδιακό όσο και σε κρατικό επίπεδο. Αν θέλουμε να ανακάμψουμε νωρίτερα, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι πιθανό, χρειαζόμαστε επαγγελματικά ταξίδια και ιδιαίτερα συναντήσεις και εκδηλώσεις για επανεκκίνηση της οικονομίας».

Η νέα εκστρατεία καλεί για άρση του περιορισμού του αριθμού συμμετεχόντων με την σαφή καθοδήγηση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Σε συνεργασία με το κρατικό πανεπιστήμιο του Ohio για την παραγωγή επιστημονικών τεκμηριωμένων στοιχείων για τη διεξαγωγή ασφαλών εκδηλώσεων και ο Dow ελπίζει ότι αυτή η νέα «εκστρατεία βάσει δεδομένων» θα επικοινωνήσει τη διαφορά μεταξύ επαγγελματικών διαχειριζόμενων συναντήσεων και εκδηλώσεων και αυτό που αποκαλεί μεγάλες συγκεντρώσεις.

:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημείωσε επίσης ότι μόλις το ένα τρίτο των επιχειρήσεων ασχολείται με επαγγελματικά ταξίδια αυτή τη στιγμή, γεγονός που εμποδίζει την επιστροφή των εκδηλώσεων.

Με πληροφορίες από Skift


Διαβάστε επίσης

Τα 5 καλύτερα «μυστικά» νησιά στην Ευρώπη

13 υπέροχοι προορισμοί για οικονομικές διακοπές στην Ευρώπη

Από τον Καβάφη μέχρι τους Doors: τα 5 καλύτερα τραγούδια εμπνευσμένα από ποιήματα

Οι πιο δύσκολες και εύκολες γλώσσες στον κόσμο – Ποια είναι η θέση των ελληνικών;

Τα 11 πιο άσχημα κτήρια στην Ευρώπη

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More