Κερδισμένη η Μήλος από το ντοκιμαντέρ του BBC
Photo Credits: ©Shutterstock

Κερδισμένη η Μήλος από το ντοκιμαντέρ του BBC

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Ιδιαιτέρως ωφέλιμο ήταν το ντοκιμαντέρ που αφιέρωσε το BBC για το νησί των Κυκλάδων. Μετά την προβολή του εν λόγω αφιερώματος παρατηρήθηκαν σημαντικές τουριστικές ροές, ενώ ο δήμαρχος δήλωσε ότι η Μήλος είναι πανέτοιμη για την τουριστική περίοδο.

Στο επίκεντρο διεθνούς προβολής από το BBC βρέθηκε το νησί της Μήλου, με τον δήμαρχο του νησιού Μανώλη Μικέλη να τονίζει ότι το ρεπορτάζ του καναλιού εστίασε, μεταξύ άλλων, στα υψηλά επίπεδα εμβολιασμού στο νησί της Αφροδίτης.

Τα νησιά της Ελλάδας φιλοδοξούν να δελεάσουν τους επισκέπτες αυτό το καλοκαίρι, εμβολιάζοντας όλους τους κατοίκους, αναφέρει το BBC και εστιάζει στο στόχο της επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία» που είναι να μετατρέψει τα νησιά της χώρας σε ταξιδιωτικούς προορισμούς «χωρίς Covid».

Στην παρέμβασή του ο δήμαρχος αναφέρει ότι η Μήλος είναι πανέτοιμη για τη φετινή τουριστική σεζόν και ήδη έχει σημαντικές ροές, τόσο από το εγχώριο όσο και από το διεθνές τουριστικό στερέωμα.

:

Παραμένοντας στο μέτωπο των δημοσιεύσεων για τη Μήλο και η δημόσια τηλεόραση ΝΗΚ της Ιαπωνίας που επίσης είχε φιλοξενηθεί στο νησί, όπως τονίζεται.

Στο μεταξύ, γνωστός τραγουδιστής της Ουκρανίας γύρισε video clip στα Μανδράκια της Μήλου. Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής του Mega «My Greece», ενώ έχουν ήδη προβληθεί και εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση με θέμα τη γαστρονομία του νησιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 


Διαβάστε επίσης

Τα 5 καλύτερα «μυστικά» νησιά στην Ευρώπη

13 υπέροχοι προορισμοί για οικονομικές διακοπές στην Ευρώπη

Από τον Καβάφη μέχρι τους Doors: τα 5 καλύτερα τραγούδια εμπνευσμένα από ποιήματα

Οι πιο δύσκολες και εύκολες γλώσσες στον κόσμο – Ποια είναι η θέση των ελληνικών;

Τα 11 πιο άσχημα κτήρια στην Ευρώπη

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More