Με 7.500 θεατές το Γκραν Πρι του Μονακό
Photo Credits: Jp Valery/ Unsplash

Με 7.500 θεατές το Γκραν Πρι του Μονακό

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Το Γκραν Πρι του Μονακό, το πιο φημισμένο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα, ανοίγει τις πόρτες του στους φιλάθλους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το Γκραν Πρι, που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 23 Μαΐου στο Πριγκιπάτο, θα δώσει τη δυνατότητα σε 7.5 χιλιάδες θεατές να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες τον αγώνα.

Αυτό θα ισχύσει τόσο για κατοίκους της πόλης όσο και για επισκέπτες από το εξωτερικό, οι οποίοι θα πρέπει όμως να έχουν κάνει , 24 ώρες πριν, μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό, εκτός από αυτούς που θα έχουν κάνει έως και μια εβδομάδα πριν και τις δύο δόσεις τους εμβολίου.

Ωστόσο οι Μονεγάσκοι κάτοικοι, υπάλληλοι και μαθητές του Πριγκιπάτου θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις κερκίδες και τους χώρους του Γκραν Πρι χωρίς την υποχρέωση πραγματοποίησης κάποιου τεστ.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την Πέμπτη 20, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Μαΐου, η συνολική χωρητικότητα στις κερκίδες θα ανέρχεται σε περίπου 40% (ήτοι 7.500 θεατές ανά ημέρα).

Την Παρασκευή – μια ημέρα που δεν πραγματοποιούνται αγώνες αλλά μόνο εκδηλώσεις στην πίστα – ο αντίστοιχος αριθμός θα ανέρχεται σε 3.000 άτομα.

Αυτή η κίνηση έρχεται μετά την απόφαση των διοργανωτών του ισπανικού Γκραν Πρι αυτού του Σαββατοκύριακου να επιτρέψουν την είσοδο έως και 1000 ανθρώπων για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, BBC


Διαβάστε επίσης

Οι πιο δύσκολες και εύκολες γλώσσες στον κόσμο – Ποια είναι η θέση των ελληνικών;

Τα 10 καλύτερα ντοκιμαντέρ που μπορείτε να δείτε στο Netflix

Τα παλαιότερα καφέ του κόσμου

Αυτές είναι οι 25 πιο όμορφες παραλίες στον κόσμο

Τα 15 καλύτερα ταξιδιωτικά βιβλία όλων των εποχών

Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More