Μαϊάμι Χιτ: «ανοίγουν» τμήματα στις κερκίδες για εμβολιασμένους φιλάθλους
Photo Credits: Shutterstock/φωτ. αρχείου

Μαϊάμι Χιτ: «ανοίγουν» τμήματα στις κερκίδες για εμβολιασμένους φιλάθλους

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι θα έχουν σύντομα τις δικές τους ειδικές θέσεις στα παιχνίδια των Μαϊάμι Χιτ.

Το Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει δύο τμήματα στις κερκίδες για τους πλήρως εμβολιασμένους φιλάθλους ξεκινώντας από το παιχνίδι της 1ης Απριλίου εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Πρόκειται για την πρώτη ομάδα του ΝΒΑ που αποκάλυψε ένα τέτοιο σχέδιο, αν και πιστεύεται ότι και άλλοι σύλλογοι εργάζονται σε παρόμοια μέτρα.

Θα εξακολουθούν να απαιτούνται μάσκες, ακόμη και για τους εμβολιασμένους φιλάθλους, αλλά οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης (social distancing) θα είναι ελαφρώς χαλαροί σε αυτά τα τμήματα.

Το NBA είπε στις ομάδες την περασμένη εβδομάδα ότι τέτοια τμήματα θα επιτρέπονται, υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και σύμφωνα με τις τοπικές και πολιτειακές οδηγίες υγείας και ασφάλειας.

Εάν κάποια από τα τμήματα που παρέχονται από ομάδες περιλαμβάνουν θέσεις σε απόσταση 30 μέτρων από το γήπεδο, οι φίλαθλοι σε αυτές τις θέσεις θα πρέπει να κάνουν ένα τεστ PCR δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι ή μια εγκεκριμένη δοκιμή αντιγόνου (Rapid test) την ημέρα του παιχνιδιού.

«Υπάρχει ήδη η αίσθηση ότι τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και πηγαίνουν σε πολύ πιο θετική κατεύθυνση», δήλωσε ο προπονητής των Μαϊάμι Χιτ Έρικ Σποέλστρα και συνέχισε: «Θυμάμαι εκείνα τα πρώτα ζευγάρια παιχνίδια που είχαμε στις αρχές της χρονιάς όταν δεν υπήρχε κυριολεκτικά κανένας εδώ, αυτή ήταν μια παράξενη εμπειρία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Διαβάστε επίσης

Αυτές είναι οι πιο «ευτυχισμένες» χώρες στον κόσμο – Η θέση της Ελλάδας

Οι πόλεις με τον πιο καθαρό αέρα – Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα;

Τα 11 πιο εντυπωσιακά μετρό στην Ευρώπη

New York Times: αυτά είναι τα 12 καλύτερα ελληνικά κόκκινα κρασιά

13 «car-free» προορισμοί σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα τους η «αρχόντισσα» του Αργοσαρωνικού

Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More