Η χειρότερη τηλεδιάσκεψη στην ιστορία του Zoom (βίντεο)
Photo Credits: Shutterstock/Φώτο αρχείου

Η χειρότερη τηλεδιάσκεψη στην ιστορία του Zoom (βίντεο)

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Τον τίτλο της χειρότερης τηλεδιάσκεψης μέσω Zoom κερδίζει – επάξια – η διαδικτυακή συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου του Χαντφορθ στο Τσεσάιρ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το βίντεο φαίνεται αρκετά «αθώο» εκ πρώτη όψεως: μια συγκέντρωση συμβούλων πριν από τα Χριστούγεννα, ώστε να συζητήσουν βαρετά θέματα που σχετίζονται με τον νομό στον οποίο ζουν.

Αλλά αυτό που ακολουθεί είναι ίσως το καλύτερο και παράλληλα το πιο γελοίο περιστατικό της χρονιάς που μας πέρασε: μια πραγματική αναρχία 80 λεπτών με προβλήματα ήχου, καζανάκια, βρισιές και άγρια ξεσπάσματα.

«Αυτή η συνάντηση δεν έχει οργανωθεί σύμφωνα με το νόμο, Ο νόμος έχει παραβιαστεί», ισχυρίζεται ο πρόεδρος του συμβουλίου σε κάποιο σημείο, σοκάροντας τους συμμετέχοντες.

Ακολουθούν – μεταξύ άλλων – ξαφνικές αποχωρήσεις, «βίαιες» απόπειρες συμβούλων να πάρουν το λόγο και μια ανεξήγητη αναφορά στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς – γεγονότα που συνθέτουν την πιο μαγική εμπειρία τηλεδιάσκεψης από την αρχή της πανδημίας.

Η τηλεδιάσκεψη δημιούργησε μάλιστα εθνικούς αστέρες – κυρίως την Τζάκι Γουίβερ, επικεφαλής του Συλλόγου Τοπικών Συμβουλίων της περιοχής, η οποία είδε τη φήμη της να εκτοξεύεται μέσα σε μία νύχτα χάρη στην αντίσταση της απέναντι στην οργή των άλλων συμμετεχόντων.

«Το 99,99% των συνεδριάσεων του συμβουλίου δεν είναι έτσι. Είναι συχνά λιγότερο συναρπαστικές», ανέφερε στο CNN την Παρασκευή. «Σε αυτήν τη συνάντηση, δεν είμαι απόλυτα σίγουρη για το ποιος ήταν υπεύθυνος».

Τι έγινε στη χειρότερη συνάντηση στην ιστορία του Zoom;

«Πότε σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε;», ρωτά ο πρόεδρος του συμβουλίου, Μπράιαν Τόλβερ, στην αρχή της κλήσης, η οποία βιντεοσκοπήθηκε και δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από έναν συμμετέχοντα.

«Αντε γ**», ακούγεται να ψιθυρίζει κάποιος, θέτοντας από την αρχή το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί η συζήτηση.

Μέσα σε λίγες στιγμές, η Γουίβερ «βομβαρδίζεται» με κατηγορίες ότι προσπαθεί να ανατρέψει την ηγεσία του συμβουλίου – ο πρόεδρός του ισχυρίζεται σε έντονο ύφος ότι το συμβούλιο συγκλήθηκε χωρίς να ληφθούν υπόψη οι κανονισμοί του σώματος.

«Δεν έχετε καμία εξουσία εδώ Τζάκι Γουίβερ, καμία!», φωνάζει ο Τόλβερ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, εξαφανίζεται.

«Μόλις τον έδιωξε. Τον πέταξε έξω!», αναφέρει κάποιο άλλο μέλος του συμβουλίου.

«Ο Αντιπρόεδρος είναι εδώ. Αναλαμβάνω!», ακούγεται από έναν άνδρα που προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο από τη Γουίβερ.

Η οργή των συμμετεχόντων εντείνεται καθώς η Γουίβερ επιδιώκει να διορίσει έναν νέο πρόεδρο για τη συνάντηση. «Παρακαλώ να με φωνάζετε Μπρίτνεϊ Σπίαρς», σχολιάζει η Γουίβερ – για λόγους που μάλλον γνωρίζει μόνο η ίδια.

Η συνάντηση έγινε viral όταν ο κωμικός Στίβεν Μόργκαν δημιούργησε ένα βίντεο διάρκειας 18 λεπτών με τα καλύτερα στιγμιότυπα της.

με πληροφορίες από CNN

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More