Σκύλος περίμενε για μέρες τον ιδιοκτήτη του έξω από το νοσοκομείο (βίντεο)
Photo Credits: Shutterstock/Φώτο αρχείου

Σκύλος περίμενε για μέρες τον ιδιοκτήτη του έξω από το νοσοκομείο (βίντεο)

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Ενας εξαιρετικά πιστός σκύλος πέρασε ολόκληρες μέρες περιμένοντας καρτερικά τον ιδιοκτήτη του έξω από ένα νοσοκομείο στην Τουρκία στο οποίο νοσηλεύονταν.

Το κατοικίδιο ζώο Μποντσούκ (που σημαίνει χάντρα) ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της, Τσεμάλ Σεντούρκ, σε νοσοκομείο στην πόλη της Τραπεζούντας στις 14 Ιανουαρίου.

Εκτοτε, επέστρεφε εκεί κάθε μέρα. «Ερχεται καθημερινά γύρω στις 9 π.μ. και περιμένει μέχρι το βράδυ. Δεν μπαίνει μέσα», ανέφερε ο φύλακας ασφαλείας του νοσοκομείου Μουχάμετ Ακντενίζ στο ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων DHA.

«Οταν ανοίγει η πόρτα, βάζει απλά το κεφάλι της μέσα», πρόσθεσε.

Η κόρη του κ. Σεντούρκ, Αγιουνούρ Εγκελί, ανέφερε ότι δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη Μποντσούκ από το να πηγαίνει κοντά στον ιδιοκτήτης της. «Κάθε φορά που πηγαίναμε τη Μποντσούκ πίσω στο σπίτι, έβρισκε έναν τρόπο να φεύγει και να επιστρέφει στο νοσοκομείο», περιέγραψε.

«Ο πατέρας μου την μάζεψε πριν από 9 χρόνια, της έδωσε τροφή και τη μεγάλωσε. Η Μποντσούκ έδειξε έτσι την αφοσίωσή της. Κοιτούσε τριγύρω και άρχισε να κλαίει όταν ο πατέρας μου τη φώναζε ενώ βρίσκονταν στο νοσοκομείο. Εκπλαγήκαμε», πρόσθεσε.

Την Τετάρτη, το προσωπικό του νοσοκομείου απέτρεψε στον Σεντούρκ να «επανενωθεί» για λίγο με τη Μποντσούκ, φτάνοντας με τη βοήθεια ενός αμαξιδίου στην είσοδο του νοσοκομείου για να τη συναντήσει.

Ο Σεντούρκ φάνηκε πολύ χαρούμενος που τη συνάντησε και πάλι. «Μερικές φορές άνοιγα το παράθυρο μου και τη φώναζα με το όνομα της», τόνισε. «Γάβγιζε και προσπαθούσε να ακουστεί δυνατά».

Αργότερα μέσα στην ημέρα, πήρε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στο σπίτι με το κατοικίδιο του.

«Τα σκυλιά λατρεύουν την προσοχή. Είναι μαζί μου για εννιά χρόνια. Μου έλειψε», πρόσθεσε, κρατώντας τη Μποντσούκ στην αγκαλιά του. «Εάν δείξεις φροντίδα στα σκυλιά, θα στο ανταποδώσουν», κατέληξε.

με πληροφορίες από Guardian 

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More