Η Ανδρος ανάμεσα στους 52 «αγαπημένους» προορισμούς των New York Times για το 2021
Photo Credits: Shutterstock

Η Ανδρος ανάμεσα στους 52 «αγαπημένους» προορισμούς των New York Times για το 2021

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Η Ανδρος βρίσκεται ανάμεσα στους 52 αγαπημένους προορισμούς των αναγνωστών των New York Times για το 2021, μέσα από περισσότερες από 2.000 προτάσεις.

Η αμερικανική εφημερίδα ζήτησε από τους αναγνώστες της να μιλήσουν για τους προορισμούς που τους έδωσαν δύναμη μέσα στη δύσκολη χρονιά που πέρασε. Από τις πάνω από δύο χιλιάδες προτάσεις η Ανδρος κατάφερε να «κατακτήσει» μία θέση.

Με τίτλο «Η φιλοξενία είναι στην καρδιά του νησιού», η αναγνώστρια και συντάκτρια του άρθρου για την Ανδρο, Maria Dal Pan, κάνει μία «κατάθεση ψυχής» και συγκινεί αποκαλύπτοντας το έντονο συναισθηματικό «δέσιμο» με τον προορισμό, ενώ καταλήγει πως η Ανδρος δεν έπαψε να διατηρεί την αυθεντικότητά της στο πέρασμα των δεκαετιών.

«Η σπουδαία αυτή διάκριση έχει διπλή αξία και σημασία, εάν ληφθεί υπόψη πως η Ανδρος είναι ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που φιλοξενεί η λίστα και πως το κριτήριο επιλογής ήταν να ξεχωρίσουν όσα μέρη ανά τον κόσμο κατόρθωσαν να εμπνεύσουν, να ικανοποιήσουν και να χαλαρώσουν τους ταξιδιώτες, υπό τις δυσμενείς συνθήκες του προηγούμενου έτους. Ευχαριστούμε θερμά την εξαιρετική δημιουργό του άρθρου, όλους τους φίλους μας για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους φορείς που συμβάλλουν καθημερινά στην προβολή της Ελλάδας, όπως τα Γραφεία ΕΟΤ και το Γενικό Προξενείο μας στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ανδρου, Νίκος Μουστάκας.

Σημειώνεται, πως η Ανδρος καταλαμβάνει την 25η μεταξύ 52 θέσεων, ανάμεσα σε προορισμούς από χώρες όπως Ουαλία, Ινδία, Ιράν, Κολομβία, Αίγυπτο, Ισπανία, Κόστα Ρίκα, Σενεγάλη, Αγγλία, Μαρόκο, Ισλανδία, Ιορδανία, Κίνα, Σκωτία, Μεξικό, ΗΠΑ, Μπουρκίνα Φάσο, Παραγουάη, Λίβανο, Ρωσία, Ρουμανία, Αυστραλία, Περού, Πακιστάν, Νορβηγία, Καναδά, Καραϊβική, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Νέα Ζηλανδία, Βιετνάμ, Κιργιστάν, Νότια Αφρική και Φινλανδία.

Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More