7 τρόποι για να «συνδεθείτε» με τον Αη Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα
Photo Credits: Shutterstock

7 τρόποι για να «συνδεθείτε» με τον Αη Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να μην ακυρωθούν από τον Αη Βασίλη, αλλά σίγουρα θέλει τα «καλά» παιδιά να μείνουν σπίτι στις φετινές γιορτές.

Καθώς το 2020 φτάνει στο τέλος του, οι φετινές γιορτές θα είναι σίγουρα διαφορετικές. Παρόλες τις δυσκολίες όμως και φέτος μικροί και μεγάλοι σε όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον Αη Βασίλη. Μπορεί να μη γίνει στην «πραγματική» ζωή, αλλά το διαδίκτυο προσφέρει πάντα δημιουργικές λύσεις.

Μέσα από online υπηρεσίες ή ζωντανές βιντεοκλήσεις και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα το «πνεύμα» του Αη Βασίλη θα παραμείνει ζωντανό και φέτος, ακόμα και αν η πανδημία δεν του επιτρέψει να ταξιδέψει από καμινάδα σε καμινάδα, μοιράζοντας δώρα.

1. Cameo

7 τρόποι για να «συνδεθείτε» με τον Αη Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα: Cameo
© Cameo

Το Cameo είναι μία πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε απλούς ανθρώπους να λάβουν ένα προσωπικό μήνυμα (επί πληρωμής) από τον αγαπημένο τους σελέμπριτι.

Φέτος ένα μήνυμα από τον Αη Βασίλη ίσως είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνεις ένας γονιός στο παιδί του.

Στο Cameo, οι χρήστες μπορούν να «παραγγείλουν» το περιεχόμενο του μηνύματος που θα λάβουν και οι τιμές για ένα μήνυμα από τον Αη Βασίλη ξεκινούν από 25 και φτάνουν τα 75 δολάρια.

2. JingleRing

Αν ψάχνετε μία πιο «διαδραστική» εμπειρία, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε το JingleRing. Όπως και το Cameo, μπορείτε να «παραγγείλετε» μαγνητοσκοπημένα μηνύματα από τον Αη Βασίλη (με τις τιμές να ξεκινούν από τα 20 δολάρια), αλλά και να μιλήσετε ζωντανά μέσω βίντεο κλήσης μαζί του.

Η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε με ακόμη τέσσερις χρήστες. Ετσι μπορείτε να περάσετε μία όμορφη οικογενειακή στιγμή ακόμα και με τους συγγενείς με τους οποίους σας έχει χωρίσει η πανδημία.

3. Santa The Experience

Αν ψάχνετε κάτι με λίγο περισσότερο στιλ, τότε το Santa The Experience είναι εδώ για εσάς.

Εκτός από μία πεντάλεπτη κλήση με τον Αη Βασίλη, ένα ξωτικό ονόματι Pickles θα σας πάρει μαζί του σε ένα ψηφιακό ταξίδι στον Βόρειο Πόλο όπου μπορείτε να δείτε το σπίτι του Αη Βασίλη και να μιλήσετε με τη γυναίκα του.

Το event κρατάει 12 λεπτά και είναι μία αξέχαστη εμπειρία. Οι τιμές εξαρτώνται από τη μέρα και την ώρα που θα επιλέξετε να «κάνετε» αυτό το ταξίδι.

4. Live Calls with Santa

To Live Calls with Santa είναι μία πρωτοβουλία της Zoom η οποία δημιουργήθηκε από γονείς που δεν ήθελαν να χαθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Όπως και στην πλειοψηφία των βιντεοκλήσεων κάθε γονιός μπορεί να κάνει την κλήση «προσωπική», δίνοντας λεπτομέρειες για τα ονόματα των παιδιών του και τα πιθανά δώρα που θα τους κάνει, ώστε ο Αη Βασίλης να τα αναφέρει.

5. Ενας επαγγελματίας… Αη Βασίλης

Υπάρχουν Αη Βασίληδες… και υπάρχει ο Εντ Τέιλορ.

Ο Τέιλορ είναι το πιο γνωστός «Αη Βασίλης» του Χόλιγουντ. Εχει συμμετάσχει σε δεκάδες σειρές και ταινίες παριστάνοντας τον Αη Βασίλη.

Προφανώς, μία κλήση με τον Τέιλορ κοστίζει κάτι παραπάνω. Οι τιμές ξεκινούν από 100 και φτάνουν μέχρι τα 750 δολάρια, ανάλογα με τη διάρκεια της κλήσης και την ημέρα και ώρα που θα πραγματοποιηθεί. Αν ψάχνετε κάτι πιο οικονομικό τότε ο Τέιλορ προσφέρει και ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, η τιμή του οποίου είναι στα 75 δολάρια.

6. Santaland at Home

7 τρόποι για να «συνδεθείτε» με τον Αη Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα: Santaland at Home
© Macy’s

Τον Οκτώβριο το πολυκατάστημα Macy’s στην Αμερική αποφάσισε να αναστείλει μία παράδοση 160 χρόνων και να μην πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Αντ΄αυτού αποφάσισε να μεταφέρει την Χριστουγεννιάτικη εμπειρία στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία δημιούργησε την ιστοσελίδα «Santaland at Home» στην οποία οι «μικροί» μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να «ταξιδέψουν» στην πραγματική Santaland στο κατάστημα της Macy’s στη Νέα Υόρκη, αλλά και να γνωρίσουν τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά του.

Η εφαρμογή θα λειτουργεί μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν για όσες φορές θέλουν.

7. Εφαρμογές

Τέλος υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές με τον Αη Βασίλη στο App Store και στο Play Store. Πριν κατεβάσετε κάποια εφαρμογή, διαβάστε τις κριτικές για να γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, ειδικά αν πρόκειται να το δείξετε στα παιδιά σας.

με πληροφορίες από Mashable

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More