Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις της Aegean από και προς τη Θεσσαλονίκη

Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις της Aegean από και προς τη Θεσσαλονίκη

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Σε προσωρινή αναστολή των δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη από σήμερα 3 Νοεμβρίου 2020 έως και την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 προχωρά η Aegean, μετά τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν για την περιοχή, λόγω της έξαρσης της πανδημίας του COVID-19.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης περνάει από σήμερα στην «γκρι κατηγορία» του υγειονομικού χάρτη, σε καθεστώς δηλαδή ολικού lockdown.

Οπως τονίζει η εταιρεία στην ανακοίνωση της, όσοι επιβάτες που έχουν αγοράσει εισιτήριο για τη συγκεκριμένη περίοδο θα ενημερωθούν για τις επιλογές τους είτε απευθείας μέσω της εταιρείας είτε μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Aegean.

Η AEGEAN προχωρά σε προσωρινή αναστολή των δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από 3/11/2020 έως 17/11/2020.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης νέων έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την περιοχή της Θεσσαλονίκης από την ελληνική πολιτεία, η AEGEAN ανακοινώνει ότι υποχρεούται να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή των δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από 3/11/2020 έως 17/11/2020.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική οδηγία (NOTAM) της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 00:00 έως την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 23:59, αναστέλλονται όλες οι επιβατικές πτήσεις του δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τη Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι επιβάτες που έχουν εισιτήριο για αυτή την περίοδο, θα ενημερωθούν για τις επιλογές τους είτε απευθείας από την εταιρεία με προσωποποιημένο μήνυμα είτε από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More