Κλειστά για φέτος τα κλαμπ της Ίμπιζα

Κλειστά για φέτος τα κλαμπ της Ίμπιζα

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Κλειστά θα παραμείνουν τα κλαμπ της Ίμπιζα για φέτος. Ιδιοκτήτες, DJs και θαμώνες ήλπιζαν η πανδημία του κορωνοϊού να μην αποδειχθεί καταλυτική για το φετινό καλοκαίρι.

Οι τοπικές αρχές, ωστόσο, ανακοίνωσαν ότι τα νυχτερινά μαγαζιά του νησιού δεν μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες τους τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα.

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο η απαγόρευση να επεκταθεί και για το καλοκαίρι του 2021 ή ωσότου να ανακαλυφθεί το εμβόλιο ή η θεραπεία κατά του κορωνοϊού.

Τα μαγαζιά Hi Ibiza και Ushuaia είναι δύο από τα γνωστότερα κλαμπ που έχουν ανακοινώσει ότι θα παραμείνουν κλειστά για φέτος.

Η διοίκηση των δύο κλαμπ αναφέρει ότι η τωρινή κατάσταση «είναι η δυσκολότερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει», προσθέτοντας όμως ότι είναι «αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά για να προγραμματίσει την καλύτερη σεζόν του μαγαζιού το 2021».

Ανακοίνωση των κλαμπ Hi Ibiza και Ushuaia για το κλείσιμο τους τη φετινή σεζόν.
Η ανακοίνωση των κλαμπ Hi Ibiza και Ushuaia για το κλείσιμο τους τη φετινή σεζόν.

«Είναι η πρώτη φορά από τα 16 μου, που πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω», ανέφερε στο ραδιόφωνο του BBC, ο παραγωγός και DJ Ολιβερ Τζόουνς, γνωστότερος ως Skream. «Η κατάσταση είναι δυσοίωνη. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Ανησυχώ για τα μαγαζιά στα οποία δουλεύω, για το προσωπικό των μαγαζιών και τη βιομηχανία γενικότερα».

Η οικονομία του νησιού που βασίζεται στον τουρισμό έχει υποστεί τεράστια ζημιά λόγω της πανδημίας. Ορισμένα κλαμπ είχαν αρχίσει να πωλούν εισιτήρια για εκδηλώσεις προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο.

Όλο το νησί περίμενε για την απόφαση των τοπικών αρχών, ενώ οι ιδιοκτήτες των κλαμπ πίεζαν για το άνοιγμα των μαγαζιών τους, με την υπόσχεση ότι θα τηρηθούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η απαγόρευση φαίνεται να ισχύει για τα κλειστά μαγαζιά, ενώ δεν έχει ξεκαθαρισθεί ακόμη τι θα ισχύσει για τα υπαίθρια μαγαζιά.

Ο Γουέιν Λάινεκερ, ιδιοκτήτης του O Beach Ibiza, δήλωσε ότι το μαγαζί του θα ανοίξει, τονίζοντας μάλιστα πώς «είμαστε εδώ και θα περάσουμε καλά».

Είναι ανάγκη να «δείξουμε υπομονή», τονίζει ο Τζόουνς, ώστε να «δούμε το φως στο τέλος του τούνελ»

με πληροφορίες από BBC και Mixmag
Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More