Νύχτες Πρεμιέρας στο σπίτι! Παράταση της online πλατφόρμας του Φεστιβάλ έως 19 Οκτωβρίου

Νύχτες Πρεμιέρας στο σπίτι! Παράταση της online πλατφόρμας του Φεστιβάλ έως 19 Οκτωβρίου

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Η online πλατφόρμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου. Ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις ταινίες που απέσπασαν την Χρυσή Αθηνά και να ανακαλύψετε μερικές από τις ωραιότερες επιλογές του προγράμματος!

Μετά από αρκετά μηνύματα, αναλογιζόμενοι το έντονο ενδιαφέρον του κοινού πανελλαδικά, αποφασίσαμε να παρατείνουμε την online πλατφόρμα του Φεστιβάλ μέχρι και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου. Η πλειοψηφία των ταινιών παραμένει διαθέσιμη στο κοινό, εκτός από τρεις τίτλους («No Heroes», «Cicada» και «The Foundation Pit»).

To 26o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας προσαρμόστηκε στις φετινές συνθήκες και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε θερινά σινεμά! Παράλληλα, σε συμπλήρωμα των προβολών που θα γίνουν στους κινηματογράφους της Αθήνας, το φεστιβάλ παρουσίασε ένα μέρος του προγράμματος σε ειδική πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, στο online.aiff.gr, 21 ταινίες του φετινού προγράμματος του φεστιβάλ είναι διαθέσιμες για το κοινό για οικιακή ιδιωτική προβολή στην τιμή των 3 ευρώ η καθεμία. Φτιάχνοντας έναν λογαριασμό, μπορείτε να αγοράσετε όποιες ταινίες είναι διαθέσιμες και από τη στιγμή που αγοράζετε μία ταινία αυτή είναι διαθέσιμη στο λογαριασμό σας για τρεις μέρες από τη στιγμή της αγοράς. Από τη στιγμή όμως που θα πατήσετε το play και εκκινεί η προβολή, έχετε 24 ώρες για να ολοκληρώσετε τη θέαση. Μπορείτε να πατήσετε παύση, να γυρίσετε το βίντεο πίσω ή να το προχωρήσετε όπως επιθυμείτε. Μέσα σε αυτές τις 24 ώρες μπορείτε να δείτε την ταινία ή αποσπάσματά της όσες φορές επιθυμείτε.

Οι ταινίες που έχουν επιλεχθεί καλύπτουν 5 τμήματα του Φεστιβάλ (Διεθνές Διαγωνιστικό, Διεθνές Διαγωνιστικό Ντοκιμαντέρ, Festival Darlings, Music & Film, ICONS) και οι ημερομηνίες διαθεσιμότητας κάθε ταινίας αναφέρονται δίπλα στον τίτλο της και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων online κρατήσεων (400 θέσεις ανα προβολή).

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο cinemagazine.gr

Smart Booking Title
Smart Booking
Explore More