Η μαφία της Μυκόνου και μια επιστολή στον Πρωθυπουργό
Photo Credits: Shutterstock

Η μαφία της Μυκόνου και μια επιστολή στον Πρωθυπουργό

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Μια επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και δύο αναρτήσεις – καταγγελίες στο Facebook, ήταν η αφορμή για την άγρια επίθεση εναντίον του επιχειρηματία Φλώριου Ασημομύτη,  στη Μύκονο.

Αυτό προκύπτει από την κατάθεση που έδωσε στις αστυνομικές αρχές, μια κατάθεση στην οποία περιγράφεται η δράση της λεγόμενης «μαφίας της Μυκόνου», με τρανταχτά ονόματα, και την περιγραφή ενός κυκλώματος που γεμίζει το κοσμοπολίτικο νησί με αυθαίρετα κτίσματα, καταστρέφοντας παράλληλα το περιβάλλον του τουριστικού θησαυρού της Ελλάδας.

Η επίθεση εναντίον του Μυκονιάτη επιχειρηματία έγινε από έναν κουκουλοφόρο άνδρα, ο οποίος τον χτύπησε με σιδερολοστό καταφέρνοντάς του συντριπτικά κατάγματα στο αριστερό χέρι και το δεξί πόδι, αλλά και ένα σοβαρό τραύματα στο κεφάλι για το οποίο χρειάστηκαν δεκατέσσερα ράμματα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον ανέλαβαν, εάν δεν είχε προλάβει να σηκώσει το χέρι στο οποίο υπέστη το κάταγμα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί, το χτύπημα στο κεφάλι θα ήταν μοιραίο!

Αυτό το σκηνικό της επίθεσης οδήγησε και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να στείλει στην Μύκονο αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, για να ενισχύσει  τους συναδέλφους τους εκεί στην έρευνα για την ταυτοποίηση τόσο του ανθρώπου που επιτέθηκε στον επιχειρηματία, όσο και των ηθικών αυτουργών.

Διαβάστε τη συνέχειά του άρθρου του Θάνου Σωτήρη στο astinomiko.gr

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More