Ικανοποίηση από τη FedHATTA για την ένταξη στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»
Photo Credits: Shutterstock

Ικανοποίηση από τη FedHATTA για την ένταξη στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»

[rt_reading_time postfix="minutes" postfix_singular="minute"] read
Share it:

Την ικανοποίηση της εξέφρασε η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), μετά την «καθυστερημένη, αλλά αυτονόητη» ένταξη των τουριστικών γραφείων στον δεύτερο κύκλο του προργάμματος «Τουρισμός για όλους.

Με τη νέα απόφαση του Υπουργείου δίνεται η δυνατότητα στους δικαιούχους του προγράμματος να απευθυνθούν σε τουριστικό γραφείο – πάροχο για να εξαργυρώσουν τα e-voucher τους οργανώνοντας τα ταξίδια τους.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της FedHATTA, πρόκειται για μια υπηρεσία που έλειπε από το πρόγραμμα του Υπουργείου και θα βοηθήσει τους δικαιούχους να λάβουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, διευκολύνοντας τον προγραμματισμό των διακοπών τους.

«Η απόφαση αυτή του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο ευχαριστούμε, για πρώτη φορά αναγνωρίζει τον ρόλο των τουριστικών γραφείων, ως διοργανωτών ταξιδίων, όπως προβλέπεται στο ΠΔ 7/2018, το οποία καθορίζει τον αποκλειστικό ρόλο των τουριστικών γραφείων, τα οποία ανταποκρίνονται με υπευθυνότητα στις ανάγκες των ταξιδιωτών, καθώς προτείνουν εξειδικευμένες λύσεις με εμπειρία και τεχνογνωσία, και για το λόγο αυτό δεν πρέπει να λείπουν από κανένα πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού», τόνισε ο πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

«Με τον τρόπο αυτό, το νέο πρόγραμμα αναμένεται να τονώσει τόσο τον κλάδο μας, όσο και τον εσωτερικό τουρισμό και βέβαια να επεκτείνει την τουριστική περίοδο, αφού τα voucher είναι διαθέσιμα για χρήση από τους δικαιούχους έως τέλος του 2020», πρόσθεσε.

Renova Deco
Smart Booking Title
Smart Booking

Explore More